wall MONOSPAN (1)

Poate funcționa fără putere electrică.
Echipamentul încorporează o turbină hidraulică și o serie de componente pentru a converti puterea hidraulică a fluxului de apă de irigare în putere mecanică, la roțile motoare ale mașinii. În acest fel, componentele electrice ale mașinii (panou control, motoare electrice, cablu, colector etc.) sunt eliminate.
Sistemul de conversie a puterii se află pe unitatea de putere a mașinii. Apa este condusă de la conducta principală, la turbina hidraulică unde se obține energia necesară pentru a deplasa mașina și pentru a efectua diferitele automatisme în timpul funcționării sale (sistem sectorial și sistem de închidere a aspersorului de capat). După trecerea prin turbină, apa este condusă înapoi la conducta principală pentru a efectua irigarea cu consola.

01 MONOSPAN (5) 02 MONOSPAN (2) 03 MONOSPAN (3) 04 MONOSPAN (4)

Sistemul dezvoltat de TECNO PIVOT este capabil să funcționeze cu o presiune de alimentare a mașinii de numai 4,5 bari, permițând mașinii să se deplaseze în pante de până la 5°. Cu toate acestea, dacă presiunea disponibilă la intrarea mașinii este mai mare, pivotul monospan este capabil să depășească pante de valoare mai mare. Cea mai simpla configurație a pivotului monospan constă dintr-o secțiune de 59,4 metri, o consola de 24 sau 30 de metri și un aspersor final, putând astfel iriga o suprafață de până la 4 hectare. Cu toate acestea, sunt posibile și alte configurații.
Debitul minim de alimentare al mașinii variază în funcție de configuratia acesteia, cu sau fara aspersor final, precum și de suprafața totală irigată. Pentru cea mai simpla configurație (turn de 59,4 metri și consolă de 24 de metri) și având în vedere că nu există un aspersor final, debitul optim al mașinii este de 30 m3/h.
În cazul în care mașina are un aspersor final, debitul corespunzător aspersorului trebuie adăugat la valoarea anterioară. Când este garantat un debit disponibil pentru turbină de 16 m3/ h, viteza de avans a mașinii este de 1,4 m/minut. În acest fel, mașina de dimensiuni standard realizează o irigare completă în 4 ore și jumătate (deplasare 360 ° - cerc complet), făcând o precipitație de 6,5 litri pe metru pătrat.
05 diuze 


Catalog sisteme de irigatii APAN 2021

catalog irigatii Apan

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT